In gesprek over HPV

Twijfel je of je HPV hebt? Of heb je nog vragen over HPV en vaccinatie? Erover praten kan soms best lastig zijn. Toch hoef je je er niet voor te schamen. Je kunt met jouw eigen arts in gesprek gaan. Daarnaast bieden ook andere zorgprofessionals jou graag de hulp aan die jij nodig hebt. Kortom: je staat er niet alleen voor.

in gesprek over hpv
,

Neem contact op met
je huisarts

Je huisarts kan helpen als

  • Je je wilt beschermen tegen de gevolgen van het virus
  • Je klachten hebt die lijken op de gevolgen van HPV
  • Je vragen hebt over vaccineren op latere leeftijd
Vraag het je huisarts

Wanneer neem ik contact
op met de GGD?

Vragen waarmee je terecht kunt bij jouw lokale GGD

  • Ik twijfel of ik HPV heb opgelopen
  • Ik wil weten wat symptomen zijn
  • Ik wil meer weten over het Rijksvaccinatieprogramma
Neem contact op met GGD
coco in gesprek over hpv
Coco (35 jaar)
Over HPV praten zou de normaalste zaak van de wereld moeten zijn

Het hele verhaal van Coco